Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Eefke Smit, 15 jaar en woon in Nijkerk. Ik zit in het vierde jaar van het VWO op het Johannes Fontanus College in Barneveld. Ik hou van bakken, fotografie en speel volleybal bij NVC.

Toen ik hoorde dat ik samen met 30 andere leeftijdgenoten het Caribische gebied kon gaan ontdekken was ik meteen enthousiast! Het lijkt me geweldig om 5 weken lang te gaan zeilen en op een andere manier te gaan leren. Naast de zelfstudie leer je ook over het zeilen en de natuur waar je je in bevindt. Dit is een ervaring om nooit te vergeten!

 

Wat wil ik gaat bereiken?

Ik wil graag mijn grenzen letterlijk en figuurlijk gaan verleggen. Letterlijk omdat ik heel nieuwsgierig ben naar het Caribische gebied en omdat ik graag andere culturen wil ontdekken. En figuurlijk omdat ik wil ervaren hoe het is om écht samen te werken, en mezelf en anderen door en door te leren kennen.  Ook wil ik leren om efficiënter met mijn tijd en schoolwerk om te gaan. Samen met mijn mentor aan boord moet ik er voor zorgen dat ik niet achter ga raken op mijn klasgenoten in Nederland.  Uiteindelijk ga ik, samen met de andere trainees, het schip overnemen!

Ik zie het als een echte uitdaging om mee te gaan met Masterskip! Ik hoop veel te leren over het leven aan boord, nieuwe culturen te ontdekken en nieuwe vrienden te maken!