Home » Mijn Sponsors

Mijn Sponsors

http://www.hetnutskantoor.nl/

Het Nutskantoor levert business consultancy, projectmanagement en trainingen aan de energiesector en partijen die haar panden of bedrijfsvoering willen verduurzamen.

https://www.optiekverkerk.nl/

Optiek Verkerk levert brillen en contact lenzen opmaat vanuit 2 winkelpanden in Nijkerk en in Amersfoort. Ze leveren niet alleen kwaliteit maar ook een fijne services!

https://www.ceesbakkerservices.nl/

Cees Bakker Services is gespecialiseerd in onderhoud en revisie van bootmotoren. En ze gaan te werk met een persoonlijke aanpak, oog voor detail en rechtstreeks contacten met importeurs!

https://www.middenduin.nl/

Middenduin biedt zakelijke dienstverlening op het gebied van administratie, financiering, juridische zaken en personeelsmanagement. Dat doen ze in verschillende sectoren, o.a. in productie, handel, automotive en maritime. 

http://www.breegink.nl/

Breegink is gespecialiseerd in de grond-, weg- en waterbouw. Voor tal van overheden, aannemers en andere particuliere opdrachtgevers voeren we onder meer grondwerk, straatwerk, rioolwerk en railinfra en onderhoudswerk uit. En ze zijn een betrouwbare verhuurder van grondverzetmaterieel.